Zonder sponsoren geen schoon water

Wat kan een bedrijf voor Wandelen voor Water doen?

Er bestaan verschillende mogelijkheden om als bedrijf Wandelen voor Water te ondersteunen. Zo kan het bedrijf ons helpen met de realisatie van materialen, kunnen medewerkers gastlessen geven of kan er een sponsorbedrag worden gegeven. Graag bespreken we samen met jou wat de best passende mogelijkheid voor het bedrijf is.

Sponsor materialen

Help jij ons mee om de leerlingen zoveel mogelijk sponsorgeld te laten ophalen? Help ons dan mee met de realisatie van de jaarlijkse materialen die de leerlingen nodig hebben, zoals het drukwerk van de sponsorformulieren en de ontwikkeling van de online gastles.

Ja, wij willen materialen sponsoren

 

Gastdocenten gezocht

Wil je jouw medewerkers de kans bieden om vrijwilligerswerk te doen? Laat ze dan één dag voor de klas staan om kinderen bewust te maken over water via de gave doe-opdrachten. Ze krijgen vooraf een training van ons. Voor meer informatie over het worden van een gastdocent kun je ons een berichtje sturen.

Ja, wij willen gastdocent worden

Sponsor financieel

Ben je niet in de gelegenheid om materialen te sponsoren of om gastlessen te verzorgen, maar wil je met het bedrijf wel graag een financiële bijdrage leveren? Dan kan het verdubbelen van het sponsorgeld of wellicht een gift wat voor het bedrijf zijn.

 

Ja, wij willen een financieel bijdrage leveren

 

Wil je iets anders betekenen voor Wandelen voor Water? Leuk! Neem dan contact op via info@wandelenvoorwater.nl. Vergeet niet je telefoonnummer er bij te vermelden, dan neemen we telefonisch contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.